aboutus
lopende band

               

Werd Plastic de Productenco. van Taizhoutonggewei, Ltd opgericht in 2010, gelegen in Lupu Pharmaceutical Packaging Industrial Park, Yuhuan-Stad, Taizhou-Stad, specialiseert Zhejiang zich Province.We in de productie van plastic verpakkende producten, en rijke ervaring in de productie van plastic flessen gebruikend pp, PE en HUISDIER geaccumuleerd.

De nieuwe installatie van het bedrijf, die in verrichting sinds Februari 2016 is geweest, heeft een vloeroppervlak van 3.000 vierkante meters en een vloeroppervlak van 5.000 vierkante meters. Het heeft drie GMP-Volgzame 100.000 rang schone ruimten. Zijn soort, 100.000 rang schone ruimte behandelt een gebied van 1000 vierkante meters; De schone ruimte behandelt een gebied van 800 vierkante meters; De dagelijkse noodzaak maakt ruimte schoon behandelt een gebied van 800 vierkante meters, de dekking van het opslagpakhuis een gebied van 1500 vierkante meters.

Het reputatie-georiënteerde bedrijf in vertrouwen beheer, kwaliteits eerste principe, na de totstandbrenging van enkel een paar jaar heeft een groot aantal klantenvrienden, en met de vooruitgang van constant bijgewerkt van The Times productie en het testen materiaal, in plastic productie heeft de industrie uitstekende resultaten gemaakt.

Taizhou met plastic de productenco. van D, Ltd, is een inzameling van de binnenlandse en buitenlandse handelsuitvoer één van de fabriek van de gebiedsproductie, heeft het bedrijf professioneel die productieteam, is het verkoopteam, qc het team en het beheersteam, het bedrijf aan met uitstekende kwaliteit, de professionele diensten aan klanten wordt bepaald om meer buitenlandse vrienden te maken, meer en meer de behoeften van plastic productenkopers hopen te worden de meest vertrouwde op en aangewezen leverancier!

Taizhou Tonggewei Plastic Products Co., Ltd. fabriek productielijn 0

     Taizhou Tonggewei Plastic Products Co., Ltd. fabriek productielijn 1Taizhou Tonggewei Plastic Products Co., Ltd. fabriek productielijn 2

Taizhou Tonggewei Plastic Products Co., Ltd. fabriek productielijn 3Taizhou Tonggewei Plastic Products Co., Ltd. fabriek productielijn 4

OEM / ODM

Wij steunen OEM/ODM de diensten.

Wij kunnen OEM verlenen diensten, die de omvatten: steekproefverwerking, materiële verwerking, en formuleverwerking.

ODM de diensten wij kunnen verlenen omvatten: vormontwikkeling, productontwerp, kleurenaanpassing, embleemaanpassing, enz.

R & D

Wij hebben ons eigen kunstteam en R&D-afdeling.

Onze ontwerpafdeling zal zich blijven ontwikkelen en nieuwe vernieuwen producten volgens de instructies van de algemene manager.

Wij kunnen nieuwe producten volgens de eisen van klanten ook ontwerpen, en klanten laten bevredigende resultaten door onze eigen vorm verwerkende afdeling bereiken.

Contactgegevens