aboutus

Taizhou Tonggewei Plastic Products Co., Ltd.

Taizhou Tonggewei Plastic Products Co., Ltd.
1
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: Tonggewei
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 5000000-10000000
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

  

                Werd Plastic de Productenco. van Taizhoutonggewei, Ltd opgericht in 2010, gelegen in Lupu Pharmaceutical Packaging Industrial Park, Yuhuan-Stad, Taizhou-Stad, specialiseert Zhejiang zich Province.We in de productie van plastic verpakkende producten, en rijke ervaring in de productie van plastic flessen gebruikend pp, PE en HUISDIER geaccumuleerd.

                De nieuwe installatie van het bedrijf, die in verrichting sinds Februari 2016 is geweest, heeft een vloeroppervlak van 3.000 vierkante meters en een vloeroppervlak van 5.000 vierkante meters. Het heeft drie GMP-Volgzame 100.000 rang schone ruimten. Zijn soort, 100.000 rang schone ruimte behandelt een gebied van 1000 vierkante meters; De schone ruimte behandelt een gebied van 800 vierkante meters; De dagelijkse noodzaak maakt ruimte schoon behandelt een gebied van 800 vierkante meters, de dekking van het opslagpakhuis een gebied van 1500 vierkante meters.

              Het reputatie-georiënteerde bedrijf in vertrouwen beheer, kwaliteits eerste principe, na de totstandbrenging van enkel een paar jaar heeft een groot aantal klantenvrienden, en met de vooruitgang van constant bijgewerkt van The Times productie en het testen materiaal, in plastic productie heeft de industrie uitstekende resultaten gemaakt.

             Taizhou met plastic de productenco. van D, Ltd, is een inzameling van de binnenlandse en buitenlandse handelsuitvoer één van de fabriek van de gebiedsproductie, heeft het bedrijf professioneel die productieteam, is het verkoopteam, qc het team en het beheersteam, het bedrijf aan met uitstekende kwaliteit, de professionele diensten aan klanten wordt bepaald om meer buitenlandse vrienden te maken, meer en meer de behoeften van plastic productenkopers hopen te worden de meest vertrouwde op en aangewezen leverancier!

  China Taizhou Tonggewei Plastic Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Sinds zijn onderneming, Taizhou-Co. van tonggeweiplastieken, heeft Ltd nooit het tempo van ontwikkeling tegengehouden. Van de originele kleine fabriek nu, is het een fabrieksgebied van meer dan 10000 vierkante meters geworden. De ontwikkeling van The Times is zeer snel, en wij moeten ook tempo houden.

Zo welke veranderingen in het verleden de 20 jaar hebben plaatsgevonden? Ik zal samenkomen.

1. De afdelingen van ons bedrijf, van de de begin slechts zaken en productie, aan nu hebben wij de kwaliteitscontroleafdeling, ontwerpafdeling en kunstafdeling, vorm verwerkende afdeling, etc. verhoogd. De organisatorische structuur is vollediger.

2. Wij begonnen met een team van minder dan 10 mensen, en ons nu hebben wij ontwikkeld tot een team van bijna 100 werknemers. Wij hebben een beheersafdeling met meer dan 10 mensen en verticaal afdelingsbeheer, dat ons proces meer perfect maakt.

3. Wij hebben meer dan tien automatische werktuigmachines en halfautomatische werktuigmachines in het verleden de 20 jaar verhoogd.

4. Van bij het begin, was het verkoopvolume minder dan één miljoen. Momenteel, heeft ons jaarlijks verkoopvolume tien miljoen overschreden, en wij hebben uitgevoerd naar meer dan 20 landen in de wereld.

De laatste jaren, is het aantal van onze certificaten gestegen tot vijf.

6. Wij zijn van een kleine fabriek aan twee, gegroeid en onze eigen vorm productieworkshop toegevoegd.

China Taizhou Tonggewei Plastic Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

                                                  Automatische werktuigmachines die wij hebben toegevoegd

 

China Taizhou Tonggewei Plastic Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

                                        workshop van de 100000 rang de stofvrije reiniging

 

 

Dienst

Is Plastic de Industrieco. van Taizhoutonggewei, Ltd een bedrijf met innovatie en klantenzorg als norm.

Wij kunnen nieuw embleem en nieuwe flessenvorm voor klanten ontwerpen.

Wij kunnen steekproeven ook verzenden kostenloos, kleurenaanpassing steunen, etikettering steunen.

Wij hebben de volgende diensten voor onze klanten:

1. Wij hebben een professioneel technisch team en ons eigen kunstteam, dat tot het nieuwe ontwerp van uw fles kunnen bijdragen.

2. Wij hebben onze eigen vorm productieworkshop, die u kan laten de flessenvorm krijgen u met de laagste prijs en de snelste dienst wilt.

3. Wij steunen kostenloos het verzenden van steekproeven. Zolang u bereid bent om de vracht te betalen, kunt u hen naar u door DHL, Fedex, UPS, enz. verzenden.

4. Wij kunnen om het even welke kleur aanpassen, en wij zullen niet de verwerkingsprijs verhogen zolang de kleur wordt gemaakt.

5. Wij kunnen drukflessen onderzoeken, gouden en zilveren galvaniseren, en zelfklevende stickers maken. Geen kwestie welk soort embleem u nodig hebt, u kan ons vertellen.

Bovengenoemd is de belangrijkste dienst van ons bedrijf. Bovendien hebben wij met vele grote buitenlandse ondernemingen samengewerkt, en wij verheugen ons op het samenwerken met u

Ons Team

Wij besteden aandacht aan teamsamenwerking, voeren wij vaak het opleidingswerk van teamsamenwerking uit.

Onze afdelingsmanagers houden een vergadering elke week om het vertrouwen en de banden tussen de teams te consolideren. Dit maakt de belemmeringen tussen onze teams nog dieper.

De kwaliteit van ons bedrijfteam is zeer zorgvuldig hoog, het werk, behandelt orden ernstig en responsibly, communicatie tussen de diverse teams tijdig, is uw goede partner.

Contactgegevens